Doordat mijn Quayn Toetsenbank Aardrijkskunde inmiddels erg groot begint te worden met zijn ruim 5500 oefentoetsen, wordt ook de vraag naar een training daarbij steeds groter. Het afgelopen jaar zijn weer veel scholen aangehaakt. De mogelijkheden met de toetsenbank zijn zo groot, dat inhoudelijke en didactische uitleg inmiddels op zijn plaats is.

Vandaag hebben we daarom een complete online cursus beschikbaar gemaakt in de cursusomgeving Udemy. In totaal is 3,5 uur te kijken.

  • Je krijgt toegang tot de cursus met 31 videolessen, voor een eenmalig bedrag van € 19,99, met een levenslange toegang. Regelmatig zullen colleges worden geüpdatet en nieuwe colleges zullen worden toegevoegd als dat nodig is. Betalen kan via iDeal, PayPal en credit card.
  • Bedoeld voor docenten aardrijkskunde op scholen met Quayn én de Quayn Toetsenbank Aardrijkskunde of docenten die met al wel Quayn werken en overwegen een abonnement te nemen op onze Quayn Toetsenbank Aardrijkskunde.
  • In ruim 3,5 uur krijg je een complete rondleiding door alle mappen met toetsen en is er aandacht voor het inplannen van oefentoetsen, het bekijken als leerling en het analyseren van de resultaten.
  • Aparte colleges gaan over formatief toetsen, adaptief toetsen, flipping the classroom, de kaarten van @amapaday en het gebruiken van YouTube-filmpjes in de les.
  • Er zijn gratis twee preview-filmpjes in de cursus te bekijken [ klik hier ].
  • Bij diverse colleges zijn PDF’s van PowerPoints te downloaden en er zijn tientallen weblinks opgenomen naar artikelen en andere literatuur, zoals die in de videolessen ter sprake komen.
  • Volg je de cursus op een telefoon of tablet? Download dan de gratis Udemy-app. Dat werkt op dergelijke devices het beste.

>> Naar alle informatie bij bureau opdendrieberg
>> Direct naar de cursus in Udemy

Bekijk hier de preview en bestel daarna de cursus.
Er zijn 31 videolessen, te kiezen vanuit 7 categorieën.
Ze kunnen beeldvullend bekeken worden.
Zo maar een beeld uit één van de 31 videolessen.

>> Naar alle informatie bij bureau opdendrieberg
>> Direct naar de cursus in Udemy

Advertentie